تاثير روغن زيتون در جلوگیری از بيماري ها
روغن زيتون و سرطان:
سرطان يکي از علل عمده مرگ و مير در کشورهاي توسعه يافته است. انواع سرطان رابطه نزديکي با رژيم غذايي دارد. در سرطانهاي روده بزرگ و راست روده و پستان کاملاً مشخص شده که نوع چربي مصرف شده، يکي از عوامل مهم در ايجاد اين سرطانهاست و مقدار چربي تأثير چنداني در بروز آنها ندارد.
مطالعات نشان داده که روغن زيتون ميزان آسيبهاي سرطاني را کاهش داده و تعداد تومورهاي توسعه يافته را به شکل آشکاري کاهش مي دهد و اين تومورها تهاجم کمتر و درمان پذيري بيشتري دارند. اين اثر مربوط به وجود اسيد لينولئيک است که يک اسيد چرب امگا 6 مي باشد. اين اسيد چرب در توليد پروستاگلاندينهايي موثر است که از ايجاد و توسعه تومورها جلوگيري مي کنند.اکسيداسيون درون سلولي، عامل مهمي در ايجاد سرطان است و مواد آنتي اکسيدان موجود در روغن زيتون، مقاومت سلولها را در برابر اکسيداسيون و سرطان افزايش مي دهد.
ادامه مطلب...
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0